Κάνε διάφορους θορύβους με την έξυπνη πλαστελίνη σου!

Ένα από τα καλύτερα κόλπα για να τρελάνεις τους συναδέλφους σου με τους διάφορους θορύβους!

Για να κάνεις την πλαστελίνη σου να σκάσει σαν φουσκίτσα, θα χρειαστείς μικρές φυσαλίδες. Αυτές θα τις κάνεις ως εξής:

Σχημάτισε με τον αντίχειρά σου μία μικρή “σπηλιά” και δίπλωσε την πλαστελίνη στην “είσοδο”, έτσι ώστε να σχηματιστεί μία κοιλότητα. Μετά πάτα γρήγορα την φούσκα και θα ακούσεις τον θόρυβο που θα κάνει.

Άλλοι θόρυβοι μπορούν να παραχθούν με άλλους τρόπους. Τέντωσε την πλαστελίνη σου σε λωρίδες και δίπλωσέ τις μία φορά. Επαναλάμβανε αυτή τη διαδικασία μέχρι 20 φορές χωρίς να ασκείς πίεση στις λωρίδες.

Κάθε φορά που θα τεντώνεις την πλαστελίνη, προστίθενται στα στρώματα των λωρίδων μικρές φυσαλίδες με αέρα. Λόγω του παγιδευμένο αέρα στο εσωτερικό, μπορεί να ανοίξει λίγο το χρώμα της πλαστελίνης.

Τώρα πάτα την πλαστελίνη σιγά με το χέρι σου και αν τα έχεις κάνει όλα σωστά, θα απολαύσεις ένα ευχάριστο τρίξιμο, μέχρι να σκάσουν όλες οι μικροσκοπικές φυσαλίδες με αέρα.

Το να δημιουργείς δυνατούς θορύβους με την έξυπνη πλαστελίνη σου είναι πολύ διασκεδαστικό, αλλά και λίγο θέμα τύχης. Η τεχνική, που περιγράφεται παρακάτω, θα πάει στραβά κατά 10%, κατά 70% θα ακουστεί ένα διακριτικό “πλοπ” και κατά 20% ένας δυνατός θόρυβος. Αυτός είναι ο δικός μας μέσος όρος ... Μήπως μπορείς εσύ καλύτερα;

Σχημάτισε με την πλαστελίνη σου μία βάρκα. Η κοιλότητα πρέπει να είναι περίπου ένα δάχτυλο φαρδιά.

 Τώρα προσπάθησε να κλείσεις τελείως την κοιλότητα και επομένως να περιλαμβάνει όσο το δυνατόν περισσότερο αέρα. Στη συνέχεια δίπλωσε προσεκτικά την πλαστελίνη μια φορά στη μέση.

Πάρε την πλαστελίνη στην γροθιά σου και πίεσε με όλη σου τη δύναμη όσο το δυνατόν γρηγορότερα τον αέρα. "πλοπ!" ... ή, αν είσαι τυχερός, "μπουμ!"

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε cookies για να σας διασφαλίσουμε εύκολη εμπειρία πλοήγησης. Συνεχίζοντας αποδέχεστε τη χρήση τους όπως επίσης τους Όρους χρήσης - Πολιτική Προσωπικών Δεδομένων.