Τι το ξεχωριστώ έχει η έξυπνη πλαστελίνη;

Η έξυπνη πλαστελίνη (στις ΗΠΑ ονομάζεται Thinking Putty), δεν διαμορφώνεται απλά, αλλά έχει μοναδικές, καταπληκτικές ιδιότητες:

Ένα άλλο μεγάλο πλεονέκτημα: Σε αντίθεση με άλλες πλαστελίνες η έξυπνη πλαστελίνη δεν στεγνώνει ή ξεραίνεται και κρατάει, ως εκ τούτου σχεδόν επ 'αόριστον!

Η έξυπνη πλαστελίνη είναι διαθέσιμη σε πάνω από 30 υπέροχα χρώματα, από φανταχτερά μέχρι παστέλ χρώματα, με μεταλλικό ή μαρμαροειδή αποτέλεσμα – συγκεκριμένα είδη φωσφορίζουν στο σκοτάδι, αλλάζουν το χρώμα τους με τη θερμότητα ή αντιδρούν σε μαγνητική δύναμη!

Που αλλού χρησιμεύει η έξυπνη πλαστελίνη;

Η έξυπνη πλαστελίνη είναι ιδανική για να μειώσει το άγχος, ενθαρρύνει τη δημιουργικότητα και τον πειραματισμό.

Λόγω της ιδιότητάς της, δεν είναι απλά ένα τέλειο παιχνίδι, και ένα πραγματικά ασυνήθιστο δώρο για μικρούς και μεγάλους, αλλά χρησιμοποιείται επίσης ως βοήθεια σε θεραπείες όπως π.χ. στην εργοθεραπεία. Επιπλέον, την ανακαλύπτουν όλο και περισσότερες εταιρείες ως ένα πρωτότυπο διαφημιστικό δώρο.

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε cookies για να σας διασφαλίσουμε εύκολη εμπειρία πλοήγησης. Συνεχίζοντας αποδέχεστε τη χρήση τους όπως επίσης τους Όρους χρήσης - Πολιτική Προσωπικών Δεδομένων.