Μπορείς να αναμίξεις με την έξυπνη πλαστελίνη σου νέα, τέλεια χρώματα!

Όπως όλοι μάθαμε στο δημοτικό σχολείο, τα περισσότερα χρώματα δημιουργούνται από την ανάμειξη των βασικών χρωμάτων κίτρινο, κόκκινο και μπλε σε διάφορους συνδυασμούς (κόκκινο, πράσινο και μπλε που χρησιμοποιούνται κατά την εργασία με το φως αντί για χρωστικά πιγμέντα).

Θέλουμε να σου δείξουμε πώς μπορείς να αναμίξεις μερικά νέα υπέροχα χρώματα με την πλαστελίνη που μπορεί ήδη να έχεις .

Όπως μπορείς να δεις στην εικόνα, δημιουργείται από την ανάμειξη δύο βασικών χρωμάτων το χρώμα πράσινο, πορτοκαλί ή μωβ. Αυτά τα χρώματα ονομάζονται δευτερεύοντα χρώματα. Εάν αναμίξεις τα τρία βασικά χρώματα μαζί, φυσικά θα δώσουν ένα άσχημο καφέ.

Στην παρακάτω εικόνα αναμίξει μαζί κάθε βασικό χρώμα για να αποκτήσουμε τα δευτερεύοντα χρώματα. Μετά αναμίξαμε κάθε ένα από τα έξι χρώματα με το λαμπερό χάλκινο και στη συνέχεια αναμίξαμε και πάλι λίγο από το καθένα που προέκυψε πριν.

Σε αυτά τα πειράματα, γεννήθηκε η ιδέα για τη δημιουργία ενός πίνακα ανάμειξης χρωμάτων πλαστελίνης. Για το σκοπό αυτό, αναμίξαμε μερικά χρώματα από την γκάμα μας:

 

Αν σου αρέσει ένας από τους συνδυασμούς, μπορείς να δοκιμάσεις να το δημιουργήσεις και εσύ με την έξυπνη πλαστελίνη σου!

Μία ωραία συμβολή από έναν πελάτη μας:: σκαραβαίος + φλογερό ρουμπίνι- μας δίνει ένα τέλειο χρώμα!

Εάν δημιουργήσεις το δικό σου τέλειο συνδυασμό χρωμάτων, θα χαρούμε να μας στείλεις μια φωτογραφία!

 

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε cookies για να σας διασφαλίσουμε εύκολη εμπειρία πλοήγησης. Συνεχίζοντας αποδέχεστε τη χρήση τους όπως επίσης τους Όρους χρήσης - Πολιτική Προσωπικών Δεδομένων.